• Organisatie

  Credea logo
  Scale Dogs logo
  Scale Dogs logo
  Scale Dogs logo
 • Wij ondersteunen:

  Scale Dogs logo
 • snellerbetaaldworden

Credit management - Debiteurenopvolging

Over een degelijke debiteurenopvolging is er al heel wat gezegd en geschreven maar de praktische implementatie van een goed Credit Management verloopt niet altijd optimaal.

Debiteurenbeheer is een noodzaak en krijgt gelukkig stilaan de plaats die het verdient in het zakendoen. Slechts enkelingen zien het belang er niet van in. Op elk moment, maar zeker in tijden van economische onzekerheid draagt een efficiënt Credit Management bij tot de financiële gezondheid van uw onderneming.

Corporate Services & Risk Management (Co.Se.R.Ma) kan u hierbij helpen. Afhankelijk van uw behoefte kunnen we uw bestaand Credit Management screenen via een audit, kunnen we de aangewezen oplossingen implementeren via onze consulting, kunnen we uw werknemers via een opleiding klaarstomen voor hun opdracht of kunnen we via externe hulp voor een bepaalde periode uw creditmanagementsposities invullen.

In het verlengde van het dagdagelijkse beheer van uw klantenportefeuille kunnen wij via externe leveranciers ook handelsinformatierapporten en incassodiensten aanbieden.

Contacteer ons hiervoor vrijblijvend. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij met u de voordelen, in combinatie met alle andere Credit Management “tools” in detail bespreken.

Coserma slogan