• Organisatie

  Credea logo
  Scale Dogs logo
  Scale Dogs logo
  Scale Dogs logo
 • Wij ondersteunen:

  Scale Dogs logo
 • snellerbetaaldworden
kredietverzekering_header

Wat verstaan we onder een kredietverzekering?

Een kredietverzekering dekt in hoofdzaak het risico dat uw klant uw opeisbare vordering niet kan betalen en baseert zich op 3 peilers nl. de preventieve rol, het incasso en de schadevergoeding. Toegegeven, dit is heel kort en algemeen uitgelegd maar betreft wel de essentie. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we graag verder in detail over de waaier aan mogelijkheden.

Indien u onder andere klantgebonden, specifieke producten levert kan de kredietverzekering uitgebreid worden en u ook indekken voor de kosten die u maakt vóór de levering of eigendomsoverdracht (vóór-leveringsrisico).

Exporteren naar of investeren in exotischere bestemmingen brengt bijkomende risico’s “Special Risks” met zich mee, waaronder de politieke (embargo’s, natuurrampen, nationaliseringen, valuta-export beperkingen etc.). Ook deze risico’s kan u via een kredietverzekering laten indekken.

Contacteer ons hiervoor vrijblijvend. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij met u de voordelen, in combinatie met alle andere Credit Management "tools" in detail bespreken.

Coserma slogan